Vilagarcía de Arousa

2023. április 3-7. között 40 tehetséges zenészt köszönthettünk különböző országokból, köztük Spanyolországból, Izraelből, Portugáliából, Brazíliából, Olaszországból, Argentínából, Szerbiából és Japánból az Akadémia spanyolországi mesterkurzusán.

Elsődleges célunk az volt, hogy a résztvevőket olyan tudással ruházzuk fel, amely egyengetheti karrierjük és hangszeres szakértelmük útját.

Lehetőség nyílt hangszeres mesterkurzusokra jelentkezni hegedű, brácsa, cselló, fuvola, klarinét illetve zongora szakon, akár szóló előadóként, akár kamarazenei együttesben. Ez egyedülálló lehetőség volt arra, hogy neves zenészek, tanárok és szakértők mellett, akik aktívan hozzájárulnak az európai kulturális élethez, finomíthassák tudásukat. Mindemellett a résztvevők workshopokon is részt vehettek Menedzsment zenészeknek és Felkészülés próbajátékra témában.

Oktatók:

Vlad Stanculeasa - hegedű

Mathieu Herzog - brácsa

Inés Piacado - brácsa

Kyril Zlotnikov - cselló

Adriana Ferreira - fuvola

Dario Marino - klarinét

Georgy Tchaidze - zongora

 

Az Európai Unió finanszírozásával. Az itt szereplő vélemények és állítások a szerző(k) álláspontját tükrözik, és nem feltétlenül egyeznek meg az Európai Unió vagy az Európai Oktatási és Kulturális Végrehajtó Ügynökség (EACEA) hivatalos álláspontjával. Sem az Európai Unió, sem az EACEA nem vonható felelősségre miattuk.