Ruse

2023. július 6 - 9. között került megrendezésre Ruse-ben a mesterkurzus, amely egyedülálló lehetőséget kínált a résztvevőknek. A fesztivál kiemelkedő eseménye volt az első napon megrendezett hangverseny. Minden résztvevő lehetőséget kapott arra, hogy megmutassa zenei képességeit, és versenyezzen egy figyelemre méltó lehetőségért. A verseny győztesei abban a kiváltságban részesültek, hogy a zárókoncert első részében szólistaként léphettek fel a Ruszi Filharmonikus Zenekarral együtt.

A New Millennium Nemzetközi Akadémia platformot biztosított a feltörekvő zenészek számára, hogy csiszolják képességeiket, neves oktatóktól tanuljanak, és elmerüljenek egy élénk zenei közösségben. A Ruszéban megrendezett esemény gazdagító élménynek ígérkezett, kivételes előadásokkal.

Számos rangos díjat adtunk át, köztük a Cantarelli és az Extreme 2010 divatmárka által nagylelkűen adományozott díjakat Marian Petkov, Preslav Lambev és Iordanis Santos Mastralexis számára.

Gratulálunk a versenymű-verseny győzteseinek: Iordanis Santos Mastralexis (hegedű), Alexander Karatodoros (klarinét) és Veronika Ilieva (zongora). Joggal léptek fel szólistaként zárókoncertünkön, és nagyon örülünk, hogy ilyen különleges fellépési lehetőséget biztosíthattunk számukra.

Oktatók:

Gabriel Croitoru - hegedű

Boyan Ivanov - klarinét

Balázs János - zongora

Ilya Kondratiev - zongora

 

Az Európai Unió finanszírozásával. Az itt szereplő vélemények és állítások a szerző(k) álláspontját tükrözik, és nem feltétlenül egyeznek meg az Európai Unió vagy az Európai Oktatási és Kulturális Végrehajtó Ügynökség (EACEA) hivatalos álláspontjával. Sem az Európai Unió, sem az EACEA nem vonható felelősségre miattuk.