New Millennium Nemzetközi Akadémia

A Cadenza Művészeti Ügynökség sikeresen pályázott az Erasmus+ Felnőtt tanulás pályázatán, amelyen 60.000 Eurót nyert el a projekt megvalósítására.

A New Millennium Nemzetközi Akadémia minőségi oktatást és online tanulási lehetőségeket kínál feltörekvő kreatív zenészeknek, melynek keretében olyan világhírű zenészektől, tanároktól művészmenedzserektől és szakértőktől tanulhatnak, akik aktív résztvevői az európai kulturális életnek.

Az Akadémia a jelenkor igényeire és tendenciáira reagálva kombinálja a személyes és az online mesterkurzusokat, workshopokat és előadásokat. Az Akadémia egyik sarokpontjaként személyes mesterkurzusokat szervezünk, amelyek négy helyszínen kerülnek megrendezésre. Nyáron Budapesten, Bécsben, Nikolovo-ban és Vilagarcia de Arousa-ban öt napos mesterkurzust szervezünk partnereinkkel együttműködésben, nemzetközi hírű európai zenészekkel. A személyes mesterkurzusokat az év közben is folytathatják a résztvevők online formában. Ezekkel a megoldásokkal szeretnénk elérhetőbbé tenni a magas színvonalú oktatást a felnőttek részére.

A mesterkurzusokon kívül workshopokat és előadásokat is szervezünk, amelyekre online formában kerül sor. Ezeknek a témája több olyan területet is érint, amely a mai világban elengedhetetlen egy hosszú és sikeres karrier felépítéséhez, ugyanakkor a Zeneművészeti Egyetemeken nem beszélnek róla. Célunk, hogy a résztvevőknek olyan tudást adjunk át, ami segíti őket, egy állás elnyerésében, karrierjük építésében. Külön foglalkozni fogunk azzal, hogy hogyan készülhetnek fel egy próbajátékra, tarthatják magukat lelkileg egészségesen. De lesznek előadások a kommunikáció, a közösségi média és a branding témakörében is.

Az Akadémiára bármilyen korú, nemű, származású, vagy társadalmi-gazdasági helyzetű felnőtt zenész jelentkezesét elfogadjuk. 

Partnerek:

ASOCIACION CULTURAL MUSICAL SOCIEDAD FILARMONICA DE VILAGARCIA – Spanyolország

Polifonia – Bulgária

Anna Rothschild Ensemble Verein – Ausztria

 

Budapesti mesterkurzusok időpontja: 2022. augusztus 25 – 30.

Pálfi Csaba, klarinét

Georgy Tchaidze, zongora

Bábel Klára, hegedű