A Projekt

New Millennium Nemzetközi AkadémiaPartnerek: 

Koordinátor szervezet: Cadenza Művészeti menedzsment

Asociacion Cultural Musical Sociedad Filarmónica de Vilagarcía, Spain

A 2016-ban alapított nonprofit szervezet székhelye a galíciai Vilagarcia de Arousa. Célja, hogy koncertsorozatokat szervezzen a városban, elsősorban a kamarazenére összpontosítva. A csodálatos, 700 férőhelyes Auditorio Municipal teremben olyan nemzetközileg elismert művészek léptek már fel, mint Denis Kozhukhin, Sayaka Shoji, Jasmine Choi, Pacho Flores, hogy csak néhányat említsünk. Jelenleg az SFV-nek körülbelül 350 bérletese van, akik mind szenvedélyes zenebarátok, és akik a társaság fő anyagi támogatását jelentik.

 

Anna Rothschild Ensemble Verein, Austria

Az Anna Rothschild Ensemble Wien-t 2020-ban alapította Sugár Gergely kürtművész és karmester a Bécsi Szimfonikusok tagjaiból. Az együttes célja a közönség és a zeneszerzők közötti határok áttörése. Az Anna Rothschild Ensemble Wien egy új és elkötelezett előadója a a 20. és 21. századi klasszikus zenei repertoárnak. Az együttes elhivatott abban, hogy a híres bécsi zenekari hangzást egy kisebb, intimebb környezetben adja elő, mindemellett platformot jelent a kortárs zenének, fiatal és feltörekvő karmestereknek és zenei közreműködőknek.Polifonia Association, Bulgaria

A Polifonia Association egy nonprofit szervezet a bulgáriai Ruse városában. A szervezet küldetése a klasszikus zene népszerűsítése a különböző korosztályok számára. A szervezet középpontjában a klasszikus zene innovatív bemutatása áll - parkokban, kórházakban, iskolákban szerveznek ingyenes koncerteket.

A szervezet csapata szoros kapcsolatot ápol a Ruse-i Állami Opera hivatásos zenészeivel, melynek eredményeként az ifjú zenészeknek rendszeresen lehetőségük nyílik a közös fellépéseken megmutatni tudásukat. 

 

A New Millennium Nemzetközi Akadémia célja, hogy a felnőtt zenészek számára könnyen hozzáférhetővé tegye a minőségi oktatást és az online tanulási lehetőségeket. A projekt középpontjában az áll, hogy az embereket segítse munkahely megtalálásában és karrierjük előrelépésében, miközben kiemelt figyelmet fordít a hátrányos helyzetű közösségek támogatására, és kiemeli a befogadást, a sokszínűséget és a nemi egyenlőséget.

Az Akadémia személyre szabott hangszeres mesterkurzusokra összpontosít, melyeket négy helyszínen tartanak: Budapest, Vilagarcía de Arousa, Ruse és Bécs. Ezek mellett az online mesterkurzusok mellett a projekt számos olyan témával foglalkozó online workshopot és előadást szervez, amelyek segítenek a zenészeknek a mai zenei világban való eligazodásban.

Az Akadémia célja, hogy kiterjessze hatókörét Európa-szerte, és sokféle jelentkezőt vonzzon mesterkurzusaira és workshopjaira, amelyek sikeres pályafutásukhoz szükséges készségekkel látnák el őket a zeneiparban. A siker a résztvevők pozitív visszajelzésein és az állandó tanár-résztvevő kapcsolatok kiépítésén alapul, amelyek további együttműködéseket eredményeznek majd.

A szervezett workshopok közé tartozik a Vezetés és vállalkozás, a Menedzsment zenészeknek, Felkészülés próbajátékra, Stresszkezelés, Mentális egészség, Nők vezető szerepben, Modern pedagógiai módszerek, Kommunikáció zenészeknek, Márkaépítés és közösségi média, PR és önreklámozás.
A workshopokról készült felvételeket kérésre rendelkezésre bocsájtjuk, ilyen igényét emailben jelezze.

 

Az Európai Unió finanszírozásával. Az itt szereplő vélemények és állítások a szerző(k) álláspontját tükrözik, és nem feltétlenül egyeznek meg az Európai Unió vagy az Európai Oktatási és Kulturális Végrehajtó Ügynökség (EACEA) hivatalos álláspontjával. Sem az Európai Unió, sem az EACEA nem vonható felelősségre miattuk.