Nők vezető szerepben

Hogyan menedzseljük az életet művészként

New Millennium Nemzetközi Akadémia

Időpont: december 11., 15:15-16:00 (CET)

Oktató: dr: Gwendolyn Masin, innovatív koncerthegedűművész, a klasszikus zene meghatározó alakja.

Helyszín: online, zoomon keresztül

Kurzus nyelve: angol


Miről szól a webinárium?
Induljon el egy gondolatébresztő utazásra Gwendolyn Masinnal, amely a női vezetői szerepek és a művészek életének menedzselése során felmerülő egyedi kihívások metszéspontját tárja fel. Ezen a 45 perces, tanulságos foglalkozáson Gwendolyn értékes szempontokat közvetít, amelyeket előadóművészként, pedagógusként és művészeti vezetőként szerzett sokrétű tapasztalataiból merít. Szerezzen gyakorlati stratégiákat a művészi karrier és a vezetői szerepek sokszínűségében való eligazodáshoz.

 

Az oktatóról:
Gwendolyn Masin innovatív koncerthegedűművész a klasszikus zene jelentős alakjaként ismert. A rangos intézményekben szerzett diplomával és az írországi Trinity College doktora címmel rendelkező Gwendolyn nemzetközi szinten koncertezett, neves zenekarokkal és művészekkel működött együtt.

Sokszínű pályafutása során fellépett Európában, az Egyesült Államokban, Ázsiában, Oroszországban, Dél-Afrikában és a Közel-Keleten. Gwendolyn, aki klasszikus zenei képzésben részesült zenészek leszármazottja, a londoni Royal Schools of Music, a berni Hochschule der Künste és a lübecki Musikhochschule legmagasabb kitüntetéssel elismert diplomáit szerezhette meg. Doktori disszertációja a 20. századi hegedűpedagógiát tanulmányozta.

Gwendolyn a kortárs zene professzora, kutatója és szószólója. A GAIA alapító művészeti vezetőjeként és a Nemzetközi Kamarazenei Sorozat társalapítójaként aktívan formálja a klasszikus zene jövőjét. Előadásain túl Gwendolyn a zeneoktatás holisztikus megközelítéséről ismert, amelyet olyan kezdeményezésekkel mutat be, mint például a The Exhale.

Ne mulassza el a lehetőséget, hogy részt vegyen az általa vezetett workshopokon, amelyeken a kommunikációról, a modern pedagógiai módszerekről és a nőket a művészeti vezetésben érő kihívásokról is szó lesz.

 

Költségek: a webinárium ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Elkötelezettségét és tanulási motivációját nagyra értékeljük!

 

 

 

 

 

 

Partner: