Kommunikáció zenészeknek

Hogyan biztosítsunk inspiráló kommunikációs módszereket az érdemi hatások eléréséhez?

New Millennium Nemzetközi Akadémia

Időpont: december 11., 14:15-15:00 (CET)

Oktató: dr: Gwendolyn Masin, innovatív koncerthegedűművész, a klasszikus zene meghatározó alakja.

Helyszín: online, zoomon keresztül

Kurzus nyelve: angol


Miről szól a webinárium?
Csatlakozzon Gwendolyn Masinhoz, a klasszikus zene egyik úttörőjéhez, aki a zenészekre szabott, inkluzív kommunikációs módszereket tárja fel. Fedezze fel a zenei szférán belüli együttműködés és kapcsolat fokozására szolgáló technikákat, elősegítve az olyan légkör kialakulását, amely hozzájárul az optimális eredmények eléréséhez.
Gwendolyn szólistaként és együttműködő zenészként szerzett gazdag nemzetközi tapasztalatát hozza magával, hogy megossza a határokon és kultúrákon átívelő meglátásait. Ez a 45 perces workshop betekintést ígér a zenei sikerhez elengedhetetlen hatékony kommunikációs stratégiákba.

 

Az oktatóról:
Gwendolyn Masin innovatív koncerthegedűművész a klasszikus zene jelentős alakjaként ismert. A rangos intézményekben szerzett diplomával és az írországi Trinity College doktora címmel rendelkező Gwendolyn nemzetközi szinten koncertezett, neves zenekarokkal és művészekkel működött együtt.

Sokszínű pályafutása során fellépett Európában, az Egyesült Államokban, Ázsiában, Oroszországban, Dél-Afrikában és a Közel-Keleten. Gwendolyn, aki klasszikus zenei képzésben részesült zenészek leszármazottja, a londoni Royal Schools of Music, a berni Hochschule der Künste és a lübecki Musikhochschule legmagasabb kitüntetéssel elismert diplomáit szerezhette meg. Doktori disszertációja a 20. századi hegedűpedagógiát tanulmányozta.

Gwendolyn a kortárs zene professzora, kutatója és szószólója. A GAIA alapító művészeti vezetőjeként és a Nemzetközi Kamarazenei Sorozat társalapítójaként aktívan formálja a klasszikus zene jövőjét. Előadásain túl Gwendolyn a zeneoktatás holisztikus megközelítéséről ismert, amelyet olyan kezdeményezésekkel mutat be, mint például a The Exhale.

Ne mulassza el a lehetőséget, hogy részt vegyen az általa vezetett workshopokon, amelyeken a kommunikációról, a modern pedagógiai módszerekről és a nőket a művészeti vezetésben érő kihívásokról is szó lesz.

 

Költségek: a webinárium ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Elkötelezettségét és tanulási motivációját nagyra értékeljük!

 

 

 

 

 

 

Partner: