New Millennium Nemzetközi Akadémia – Vilagarcía Edition

New Millennium Nemzetközi Akadémia – Vilagarcía Edition

2023. április 3-7. között 40 tehetséges ösztöndíjast köszönthettünk különböző országokból, köztük Spanyolországból, Izraelből, Portugáliából, Brazíliából, Olaszországból, Argentínából, Szerbiából és Japánból az NMICMF Edition Vilagarcía ösztöndíjprogramjában!

Az Akadémia magas színvonalú oktatási és online tanulási lehetőséget biztosított motivált és elkötelezett zenészek számára, akik teljes ösztöndíjban részesültek. A résztvevőknek lehetőségük nyílt arra, hogy az európai zenei életben aktívan tevékenykedő, világhírű zenészek irányításával fejlesszék képességeiket.

Elsődleges célunk az volt, hogy a résztvevőket olyan tudással ruházzuk fel, amely egyengetheti karrierjük és hangszeres szakértelmük útját.

Lehetőség nyílt hangszeres mesterkurzusokra jelentkezni hegedű, brácsa, cselló, fuvola, klarinét vagy zongora szakon, akár szóló előadóként, akár kamarazenei együttesben. Ez egyedülálló lehetőség volt arra, hogy neves zenészek, tanárok és szakértők mellett, akik aktívan hozzájárulnak az európai kulturális élethez, finomíthassák tudásukat.

Nem érhető el leírás a fényképhez.
Nem érhető el leírás a fényképhez.
Nem érhető el leírás a fényképhez.
 

 

Támogató: