New Millennium Nemzetközi Akadémia – Edition Ruse

2023. július 6. és 9. között keürült megrendezésre a New Millennium International Academy - Edition Ruse, amely egyedülálló lehetőséget kínált a résztvevőknek, hogy egy különleges ösztöndíjprogram keretében hangszeres mesterkurzusokon és workshopokon vegyenek részt. Az eseményre a bulgáriai Ruszéban került sor.

A fesztivál kiemelkedő eseménye volt az első napon megrendezett hangverseny. Minden résztvevő lehetőséget kapott arra, hogy megmutassa zenei képességeit, és versenyezzen egy figyelemre méltó lehetőségért. A verseny győztesei abban a kiváltságban részesültek, hogy a zárókoncert első részében szólistaként léphettek fel a Ruszi Filharmonikus Zenekarral együtt.

A New Millennium Nemzetközi Akadémia platformot biztosított a feltörekvő zenészek számára, hogy csiszolják képességeiket, neves oktatóktól tanuljanak, és elmerüljenek egy élénk zenei közösségben. A Ruszéban megrendezett esemény gazdagító élménynek ígérkezett, tele kivételes előadásokkal, oktatási foglalkozásokkal és a világ minden tájáról érkező zenésztársakkal való kapcsolatteremtés lehetőségével.

Számos rangos díjat adtunk át, köztük a Cantarelli és az Extreme 2010 divatmárka által nagylelkűen adományozott díjakat Marian Petkov, Preslav Lambev és Iordanis Santos Mastralexis számára.

Gratulálunk a versenyműverseny győzteseinek: Iordanis Santos Mastralexis (hegedű), Alexander Karatodoros (klarinét) és Veronika Ilieva (zongora). Joggal léptek fel szólistaként zárókoncertünkön, és nagyon örülünk, hogy ilyen különleges fellépési lehetőséget biztosíthattunk számukra.

Külön elismerésben részesült Marian Petkov és Veronika Ilieva is, akik 2023-ban és 2024-ben részt vesznek a New Millennium Nemzetközi Akadémia budapesti személyes kurzusain.

Lehet, hogy egy kép erről: 3 ember és zongoraLehet, hogy egy kép erről: 2 ember, klarinét, hegedű és zongora
Nem érhető el leírás a fényképhez.Nem érhető el leírás a fényképhez. 
Lehet, hogy egy kép erről: 4 ember és tanuló emberekLehet, hogy egy kép erről: 2 ember és zongora
Nem érhető el leírás a fényképhez.Nem érhető el leírás a fényképhez.

 

Támogató: